Eten & Drinken

Op Wonderfeel is er een breed aanbod van eten en drinken.Er kan alleen worden betaald met munten die op het festivalterrein te koop zijn.
Dit is de foodtruck line-up van 2016, houd de website en facebook in de gaten voor update's.
Het meenemen van eigen eten en drinken op festivalterrein is niet toegestaan.

DailyDog

Foto_DailyDog

DailyDog is culinair zonder de traditionele ‘fast food’ links te laten liggen. In de tot Catering Caravan omgebouwde Avento 385 uit het jaar 1975 krijgt het woord ‘snack’ een nieuwe betekenis.

Vrij Voedsel

Foto_vrijvoedsel

Vrij Voedsel biedt gluten- en lactosevrije gerechten, voor iedereen die allergeenvrij, gezond, biologisch, origineel en lekker wil eten!

Verboden Fruit

Foto_verbodenfruit

Verboden Fruit maakt, gewapend met een grote fruitpers, blenders en slowjuicers, de fruitigste sapjes, verrassende limonades en de kleurrijkste slowjuices of cocktails.

I-Coon

Foto_I-coon

I-Coon maakt een ambachtelijk broodje in de vorm van een ijshoorntje, in combinatie met lekkere, pure vulling van ambachtelijke bedrijven.

Hot Mama Hot

Foto_HotMamaHot

Hot Mama Hot serveert heerlijke burgers van de BBQ én versgebakken houtovenpizza’s, in een enorme Amerikaanse truck met drie houtovens in de laadbak gemonteerd. Uiteraard met zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

Buskruid

Foto_Buskruid

Buskruid serveert verse soepen, salades, broodjes en limonades. Allemaal biologisch en lekker vers.

Koffie K-tje

foto_koffiek-tje

Koffie K-tje zorgt met haar rode Piaggio ape 50 voor de lekkerste espresso's, cappuccino's en lattes.

 

De Frietfiets

Foto_Frietfiets

De Frietfiets is een bakfiets die is omgetoverd tot een frietparadijs! Échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land!

IJs van Vitelli

Foto_IJs van Vitelli

IJs van Vitelli maakt heerlijk ijs met een bijzonder karakter. Voor de bereiding worden pure producten gebruikt: boerenmelk uit eigen streek, en heel veel fruit. Al het ijs is glutenvrij!

Bennie Blij

foto_bennieblij

Bennie Blij, chef culinaire, bereidt de heerlijkste vis.

 

Wijnfiets

foto_wijnfiets

Wijnfiets serveert heerlijke wijn, op perfecte temperatuur, vanuit de mobiele wijnbar. Klinkt fijn, of niet? Ook dit jaar fietsen ze weer rond over Wonderfeel.

Hoi Anh

Hoi Anh

Hoi Anh staat voor traditie, liefde en vernieuwing. Met alleen maar verse ingrediënten komt de Vietnamese keuken helemaal tot zijn recht. Traditionele broodjes, soepen en salades in een nieuw verfrissend jasje wordt hier doorgegeven van de oude op de nieuwe generatie.

 

Smaakvolvo

Foto_SmaakVolvo

Smaakvolvo bezoek je voor de lekkerste koffies, geserveerd in… een oude Volvo.

Dille & Kamille

foto_Dille&Kamille

Dille & Kamille heeft – naast een kraam vol gezellige spullen – een heerlijke kop koffie of thee.