Huisregels

Klik hier voor de algemene voorwaarden toegangsbewijzen van Wonderfeel.

Leeftijd: er geldt geen minimumleeftijd. Bezoekers onder de 16 jaar zijn welkom onder begeleiding van een meerderjarige. Bezoekers tot en met 18 jaar mogen gratis naar binnen (koop voor hen wel een apart €0,- e-ticket in de online ticketshop, exclusief servicekosten).

Alcohol: alcoholische dranken worden alleen verstrekt aan personen ouder dan 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar een legitimatiebewijs gevraagd.

Eten en drinken: het meebrengen van eigen drank, etenswaren of glaswerk op het festivalterrein is verboden.

Tickets: alleen onbeschadigde tickets waarbij de barcode werkt zijn geldig.

Roken: roken is alleen toegestaan in de open lucht, niet in de festivaltenten en mits er geen bijzondere bepalingen gelden in verband met droogte.

Promotie: het verkopen van diensten of producten, flyeren en andere promotie op of rondom het terrein is zonder schriftelijke toestemming van de organisatie niet toegestaan. Bij illegale promotie worden alle opgelegde sancties en/of schoonmaakkosten verhaald op desbetreffende organisatie/persoon.

Beeld en geluid: Het is verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie professionele audio- en video-opnamen te maken voor commerciële doeleinden.

Honden: honden kunnen helaas niet mee op het festivalterrein tijdens de drie dagen van het festival. Uiteraard zijn geleidehonden en andere hulphonden wel toegestaan.

Voorwerpen: Het in bezit hebben van voorwerpen die gevaar kunnen opleveren is niet toegestaan, de beveiliging is beslissingsbevoegd.

Beveiliging: aanwijzingen van het personeel en de beveiligingsmedewerkers dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

In alle gevallen die hier niet expliciet gemeld zijn beslist de organisatie. Bij het betreden van het evenement gaat men akkoord met dit reglement.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van volgende edities van Wonderfeel? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via www.wonderfeel.nl.