Huisregels

Klik hier voor de algemene voorwaarden toegangsbewijzen van Wonderfeel.

Leeftijd: er geldt geen minimumleeftijd. Bezoekers onder de 16 jaar zijn welkom onder begeleiding van een meerderjarige. Bezoekers tot en met 18 jaar mogen gratis naar binnen op vertoon van legitimatie.

Alcohol: alcoholische dranken worden alleen verstrekt aan personen ouder dan 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar een legitimatiebewijs gevraagd.

Eten en drinken: tijdens Wonderfeel is er een ruim assortiment aan hapjes, drankjes en maaltijden te verkrijgen. Het meebrengen van eigen drank en etenswaren, glas en blik is niet toegestaan. Per persoon is één plastic flesje van maximaal 500 ml water toegestaan. Er zijn drinkwaterpunten aanwezig.

Natuur: we zijn te gast in een bijzonder natuurgebied. We verlangen van alle festivalbezoekers dat zij de natuur, de andere festivalgangers en omwonenden respecteren: afval en sigarettenpeuken horen niet in de natuur, wildplassen is verboden. Help ons het terrein en de omgeving schoon te houden. Parkeer je auto of fiets alleen op de daarvoor aangewezen plekken, er zijn er voldoende!

Tickets: alleen onbeschadigde tickets waarvan de barcode werkt zijn geldig.


Roken: roken is alleen toegestaan in de open lucht, niet in de festivaltenten en mits er geen bijzondere bepalingen gelden in verband met droogte.


Promotie: het verkopen van diensten of producten, flyeren en andere promotie op of rondom het terrein is zonder schriftelijke toestemming van de organisatie niet toegestaan. Bij illegale promotie worden alle opgelegde sancties en/of schoonmaakkosten verhaald op desbetreffende organisatie/persoon.

Beeld en geluid: op het festivalterrein worden foto-, video- en audio-opnamen gemaakt. Bij betreding van het festivalterrein ga je hiermee akkoord. Het is verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie professionele audio- en video-opnamen te maken voor commerciële doeleinden.


Honden: honden kunnen helaas niet mee op het festivalterrein tijdens de drie dagen van het festival. Uiteraard zijn geleidehonden en andere hulphonden wel toegestaan.


Veiligheid: op het festivalterrein van Wonderfeel is de Nederlandse wetgeving van kracht. Legitimatie is voor iedereen verplicht. Het gebruik en in bezit hebben van soft- en harddrugs, voorwerpen die gevaar kunnen opleveren of ongewenst gedrag is niet toegestaan.
De beoordeling hiervan is aan de beveiliging. Aanwijzingen van het personeel en de beveiligingsmedewerkers dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

Risico/instemming reglement: door op het festivalterrein aanwezig te zijn, stem je in met het festivalreglement. Aanwezigheid is voor eigen risico. De Stichting Wonderfeel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. In alle gevallen die hier niet expliciet gemeld zijn beslist de organisatie.

Wij wensen je een heel mooi festival! 

 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van volgende edities van Wonderfeel? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via www.wonderfeel.nl.