• De Top 5 van programmeur Loes Rusch

  WF16 ©FoppeSchut LOWres Z510 _C6A1916

  Kun je niet kiezen uit het overvolle programma van Wonderfeel? Lees hier de Top 5 van programmeur Loes Rusch! “Als programmeur van De Schuur zal ik veel moois op deLees meer

  WF16 ©FoppeSchut LOWres Z510 _C6A1916

  Kun je niet kiezen uit het overvolle programma van Wonderfeel? Lees hier de Top 5 van programmeur Loes Rusch!

  “Als programmeur van De Schuur zal ik veel moois op de ander podia missen, maar ik hoop toch op zijn minst de volgende optredens te kunnen zien:

  1. DAAU // Die Anarchistische Abendunterhaltung: Samen met andere Antwerpse bands als Zita Swoon Group (Official) en dEUS, vormde DAAU het rauwe, intense geluid van mijn tienerjaren in de jaren negentig. Ik ben ze een tijdje uit het oog verloren, maar werd altijd gegrepen door de lange sferische lijnen en mooie klankkleuren op basis van improvisaties. Ik ben ontzettend benieuwd naar hoe ze tegenwoordig klinken.

  2. Tomoko Mukaiyama 向井山朋子: In 2013 werd ik gegrepen door Wasted, een multimediaal kunstproject gemaakt van duizenden witte zijden jurken, waar je als publiek doorheen kon dwalen. Ook als concertpianiste brengt Mukaiyama regelmatig spectaculaire werken ten gehore. Zal ze de prachtige natuur van Landgoed Schaep & Burgh, ’s Graveland onderdeel laten worden van haar performance met Diego Espinosa (percussie) en Frank van der Weij (sounddesign)?

  3. Bang on a Can in New York is al jaren een gevestigd platform voor nieuwe muzikale ideeën. Van mede-oprichtster en componiste Julia Wolfe speelt Heleen Hulst samen met 4 mede-violisten het intrigerende ‘With a blue dress on’.

  4. Ode aan Django Reinhardt door het Trio Peter Beets, Frans van Geest en Gijs Dijkhuizen: altijd goed. En helemaal als ze in het gezelschap zijn van de vingervlugge gitarist Stochelo Rosenberg.

  5. Nawras Altaky: Als liefhebber van intieme, akoestische performances kijk ik uit naar het solo-optreden van zanger/u’d-speler Altaky. Hij combineert jazzimprovisatie en popmuziek met Arabische traditionele stijlen. Spannend!”

  Bedankt Loes!

  Voor meer info en tickets: www.wonderfeel.nl

  foto: Foppe Schut

 • Wonderfeel ontvangt EFFE label!

  EFFE_LABEL_LOGO

  Wonderfeel is geselecteerd voor het EFFE Label 2017-2018, een Europees label dat door de European Festivals Association wordt gegeven aan festivals die staan voor artistieke kwaliteit en die een lokale enLees meer

  EFFE_LABEL_LOGO

  Wonderfeel is geselecteerd voor het EFFE Label 2017-2018, een Europees label dat door de European Festivals Association wordt gegeven aan festivals die staan voor artistieke kwaliteit en die een lokale en (inter)nationale impact hebben. In het juryrapport staat over Wonderfeel: “The jury appreciates the efforts of the festival to enlarge audiences for classical music, while keeping up artistic quality.” 

 • Early Birds ook uitverkocht!

  Early Bird uitverkocht

  Vandaag is ook de allerlaatste Early Bird-kaart verkocht! Gelukkig zijn er nog wel gewone dagkaarten en 3-dagenkaarten verkrijgbaar in de shop: wonderfeel.nl/tickets. Gaan jullie met z’n vieren naar Wonderfeel? Koop dan het voordeligeLees meer

  Early Bird uitverkocht

  Vandaag is ook de allerlaatste Early Bird-kaart verkocht! Gelukkig zijn er nog wel gewone dagkaarten en 3-dagenkaarten verkrijgbaar in de shop: wonderfeel.nl/tickets. Gaan jullie met z’n vieren naar Wonderfeel? Koop dan het voordelige Groepsdagticket en betaal slechts € 61 per persoon.

 • Super Early Birds uitverkocht!

  SEB uitverkocht

  We zijn door de Super Early Birds heen! Vanaf nu staan de (nog steeds voordelige) Early Bird-tickets in de shop. Ook nu geldt weer: op = op.

  SEB uitverkocht

  We zijn door de Super Early Birds heen! Vanaf nu staan de (nog steeds voordelige) Early Bird-tickets in de shop. Ook nu geldt weer: op = op.

 • De kaartverkoop is gestart!

  Wonderfeel 2016 LR ©FoppeSchut_C6A8955

  FEEST! De kaartverkoop is gestart! Ga gauw naar de ticketshop en profiteer van de SUPER EARLY BIRD-korting. Op = op. Zodra de Super Early Birds uitverkocht zijn, gaan de (nog steeds voordelige)Lees meer

  Wonderfeel 2016 LR ©FoppeSchut_C6A8955

  FEEST! De kaartverkoop is gestart! Ga gauw naar de ticketshop en profiteer van de SUPER EARLY BIRD-korting. Op = op.

  Zodra de Super Early Birds uitverkocht zijn, gaan de (nog steeds voordelige) Early Bird-tickets in de verkoop. Mis je ook die aanbieding, dan gelden de reguliere prijzen. Bestel dus gauw!

   

   

   

   

 • Save the date: 21, 22 en 23 juli Wonderfeel 2017!

  _C6A2569x

  De voorbereidingen voor 2017 zijn in volle gang. Voor informatie over Wonderfeel 2017 houd onze social media, nieuwsbrief en website in de gaten!

  _C6A2569x

  De voorbereidingen voor 2017 zijn in volle gang. Voor informatie over Wonderfeel 2017 houd onze social media, nieuwsbrief en website in de gaten!

 • Wegens succes terug op Wonderfeel: De Meezingbende!

  _C6A0064

  Wegens succes terug op Wonderfeel: De Meezingbende! De Meezingbende bij het kampvuur was zó’n succes, dat ze vanavond terugkomen! Kom meezingen om 22:15 tot 23:00 uur op Het Veld bijLees meer

  _C6A0064

  Wegens succes terug op Wonderfeel: De Meezingbende!

  De Meezingbende bij het kampvuur was zó’n succes, dat ze vanavond terugkomen! Kom meezingen om 22:15 tot 23:00 uur op Het Veld bij het kampvuur.