Routebeschrijving

Hieronder vind je de routebeschrijving met trein, auto en openbaar vervoer.
 Klik onderaan om de routebeschrijving uit te printen.

Wonderfeel-pendeldienst 

Vanaf NS-Station Hilversum rijden er speciale Wonderfeel-pendelbussen, waarvan je gratis gebruik kunt maken. Aan het einde van de dag rijdt de pendelbus ook weer tussen het Wonderfeel-terrein en Station Hilversum.

Houd de website in de gaten voor de dienstregeling van de pendeldienst.

 

Met het openbaar vervoer

Naast de pendelbus rijdt er ook de reguliere bus vanaf NS-station Hilversum, bus 105. Stap uit bij halte ’s-Graveland, Natuurmonumenten. Op de stations Hilversum en Bussum Zuid zijn OV-fietsen en gewone fietsen (zie: nederlandfietsland.nl) te huur. Vanaf station Bussum Zuid is het een kwartier fietsen naar Wonderfeel, vanaf station Hilversum twintig minuten.

Met de auto

Gebruik Franse Kampweg 2, ’s-Graveland (let op: niet Bussum!) als adres voor de routeplanner. Het evenement wordt aangegeven met bewegwijzering op de openbare weg, de N236 tussen Weesp en Bussum/Hilversum. Bezoekers vanuit de richting Hilversum nemen de N524 langs het Media Park. Aanrijden via Zuidereinde en Noordereinde wordt afgeraden.

Parkeren

Parkeerkaarten zijn in de online ticketshop verkrijgbaar tegen € 7,50 per auto. Deze parkeerkaart is het hele weekend geldig. Het parkeerterrein is op loopafstand van het festivalterrein. Voor mindervaliden zijn speciale parkeerplaatsen op Noordereinde 60.

Met de fiets of lopend

Fietsen kunnen gratis worden gestald bij de parkeerplaats op de Franse Kampweg 2. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar de entree van het festivalterrein.