WONDERFEEL IS GEHEEL UITVERKOCHT! Parkeertickets zijn ter plaatse te koop met pin of cash.

Hier koop je je tickets voor de 3e editie van Wonderfeel. Lid van Natuurmonumenten? Klik dan hier voor de speciale Natuurmonumenten-actie. 

Wil je als professional Wonderfeel bezoeken, klik dan hier voor meer informatie.

De genoemde prijzen zijn per transactie exclusief € 1,33 servicekosten en € 0,62 transactiekosten als je met iDEAL betaalt.

LET OP: de 3-Dagenkaarten staan niet op naam, maar bij aankomst op het festivalterrein ontvang je een polsbandje, dat niet overdraagbaar is. Je kunt dus wel een 3-Dagenkaart kopen voor iemand anders.

De parkeerkaart is geldig voor alle dagen. Één kaart is dus voldoende per auto voor het hele festival. Wil je gebruik maken van een mindervalide-parkeerplaats? Stuur dan een mail naar service@wonderfeel.nl. NB: Tussen station Hilversum en het festivalterrein rijden gratis pendelbussen.  

Studenten en CJP-kaarthouders kunnen altijd voordelig naar Wonderfeel. Zij betalen slechts € 30 voor een dagkaart of € 85 voor een 3-Dagenkaart. Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang (excl. servicekosten). Deze tickets zijn ook te bestellen in de shop. Heb je nog geen CJP-pas en ben je onder de 30 jaar? Koop dan een CJP-pas voor € 17,50 via de site van CJP.

Campingplaatsen bij camping De Fransche Kamp zijn uitverkocht. Kijk hier voor alternatieven. 

Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten. Wonderfeel draagt van elk verkocht kaartje € 2,50 af aan Natuurmonumenten. 

Tickets kwijt? Klik hier.

Helaas kunnen wij geen tickets terugnemen. Mocht je geen vriend(in) blij kunnen maken met je ticket, dan adviseren we je tickets aan te bieden via www.ticketswap.nl.

Vergeet niet je ticket(s) op 21, 22, 23 juli mee te nemen naar het festivalterrein in ’s-Graveland.

Wij verkopen onze kaarten via Ticketscript. Zijn er problemen met het bestelproces, kijk dan op deze pagina, waar alles duidelijk wordt uitgelegd.

NM_LOGO_RGB kopie