Locatie

Op de mooiste plekjes van landgoed Schaep en Burgh staan de overdekte podia van Wonderfeel opgesteld. Landgoed Schaep en Burgh bevindt zich op Noordereinde 60 in 's-Graveland. De ingang van het festival bereik je echter via 

Franse Kampweg 2, 1243 JC 's-Graveland. Bekijk hier de routebeschrijving.

Schaep en Burgh

Een groene buitenplaats als festivallocatie? Abel Mathijsz Burgh en Gerard Simonsz Schaep zouden het niet anders hebben gewild. De welgestelde Amsterdammers kregen het landgoed aan het begin van de 17eeuw in bezit, in zijn huidige omvang. Sindsdien is kunst en cultuur een rijke traditie in huize Schaep en Burgh. De tuin was toen nog bescheiden classicistisch, met een formele en symmetrische indeling.  Aan het begin van de negentiende eeuw werd, door de latere erfgenamen  van Schaep en Burgh, de tuin vormgegeven in de Engelse landschapsstijl. Dit was de toen heersende mode, met glooiend landschap, begroeide heuvels, uitbundige boomgroepen en ronde vijvers. Sinds 1976 heeft de vereniging Natuurmonumenten haar hoofdkantoor in het statige landhuis op Schaep en Burgh. We zijn blij dat Natuurmonumenten met ons samenwerkt en dit schitterende landgoed ter beschikking stelt aan Wonderfeel.

NM_LOGO_RGB kopie

Podia

Op de mooiste plekjes van landgoed Schaep en Burgh staan de overdekte podia van Wonderfeel opgesteld. Dit zijn geen doorsnee partytenten, maar bijzondere akoestische paviljoens en stretchtenten van Tentworx.