Welkom in de Arts & Auto ticketshop van Wonderfeel 2017

Hier koop je met de speciale Arts & Auto korting je tickets voor de 3e editie van Wonderfeel. De actie kaart is inclusief een gratis pendelbus vanaf station Hilversum. Klik hier voor alle informatie over deze pendeldienst.  

De genoemde prijzen zijn per transactie exclusief € 1,33 servicekosten en € 0,62 transactiekosten als u met iDEAL betaalt.

LET OP: de 3-Dagenkaarten staan niet op naam, maar bij aankomst op het festivalterrein ontvang je een polsbandje, dat niet overdraagbaar is. Je kunt dus wel een 3-Dagenkaart kopen voor iemand anders.

De parkeerkaart is geldig voor alle dagen. Één kaart is dus voldoende per auto voor het hele festival. Wil je gebruik maken van een mindervalide-parkeerplaats? Stuur dan een mail naar service@wonderfeel.nl. NB: Tussen station Hilversum en het festivalterrein rijden gratis pendelbussen.  

Studenten en CJP-kaarthouders kunnen altijd voordelig naar Wonderfeel. Zij betalen slechts € 30 voor een dagkaart of € 85 voor een 3-Dagenkaart. Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang (excl. servicekosten). Deze tickets zijn ook te bestellen in de shop.

Campingplaatsen kun je reserveren bij camping De Fransche Kamp. Voor alle informatie over reserveren en je verblijf tijdens Wonderfeel: www.defranschekamp.nl/wonderfeel.
Let op: er zijn alleen tentplaatsen beschikbaar! De plaatsen voor campers zijn inmiddels uitverkocht.

Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten. Wonderfeel draagt van elk verkocht kaartje € 2,50 af aan Natuurmonumenten. 

Helaas kunnen wij geen tickets terugnemen. Mocht je geen vriend(in) blij kunnen maken met je ticket, dan adviseren we je tickets aan te bieden via www.ticketswap.nl.

Vergeet niet je ticket(s) op 21, 22, 23 juli uitgeprint mee te nemen naar het festivalterrein in ’s-Graveland.

Wij verkopen onze kaarten via Ticketscript. Zijn er problemen met het bestelproces, kijk dan op deze pagina, waar alles duidelijk wordt uitgelegd.