Kapsalon voor na de kerst - koken met Karma Kebab

15 min. 4 personen

Bang voor kerstkilo’s bovenop je coronakilo’s? Geen nood, want hier is Wonderfeel-foodtrucker Pascal Labrie van Karma Kebab met een heerlijk én gezond recept voor de laatste dagen van 2020. 

Ingrediënten
400g Karma Kebab
600g verse friet
150g tomaat
70g komkommer
80g gemengde slasoorten (liever geen rucola)
4el zonnebloemolie
Sauzen naar keuze
Onze tips: knoflooksaus, sriracha, of honingmosterdsaus (yes, really!)

Bereiding
1. Koop verse frieten en bereid deze zoals aangegeven
2. Mocht je inmiddels nog niet weten hoe makkelijk het is om Karma Kebab klaar te maken, here we go again; koekenpan, paar eetlepels (zonnebloem-)olie, kebab erbij, 5 minuten husselend opwarmen op laag vuurtje. Klaar!
3. Meng ondertussen de slasoorten (of koop gewoon een zakje slamix)
4. Tomaat, komkommer, rode ui: allemaal in plakjes snijden
5. Verdeel de friet over een bord. Doe hier een handje cheddar overheen, leg de kebab er bovenop, dan je groentjes en DAN SAUS, VEEL SAUS.
6. Maak het af met wat gehakte bieslook of bosui en wat sesamzaadjes.
7. Share the karma en claim jouw eeuwige roem op The Gram met #karmakebab.
8. Waar wacht je nog op? Enjoy!

Over Karma Kebab

Karma Kebab is gruwelijk lekkere, 100% plantpowered kebab.
We laten de dieren met rust* en stoppen ‘m vol lokale groente en graan. Deze oer-Hollandse ingrediënten groeien van nature gewoon om de hoek, en juist daarom vinden wij het wel zo logisch om daar onze kebab van te maken. Dat is duurzaamheid met boerenverstand. Met jouw portie Karma Kebab ben je dus niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor jezelf. Karmapunten gegarandeerd.
* Behalve schattige puppy’s dan.

Lees meer over Karma Kebab via hun website.