Eten & Drinken

Wonderfeel is meer dan alleen muziek. Geniet in de mooie zomerzon van ons ruime aanbod aan foodtrucks.
Het meenemen van eigen eten en drinken op festivalterrein is niet toegestaan. 
 

Public Pie

Bij Public Pie eet je taart op de oven. Met een mooie kop koffie of thee erbij, ontstaan een ultiem moment van onthaasting.

Vrij Voedsel

Foto_vrijvoedsel

Vrij Voedsel biedt gluten- en lactosevrije gerechten, voor iedereen die allergeenvrij, gezond, biologisch, origineel en lekker wil eten!

Verboden Fruit

Verboden Fruit maakt, gewapend met een grote fruitpers, blenders en slowjuicers, de fruitigste sapjes, verrassende limonades en de kleurrijkste slowjuices of cocktails.

De Tostibus

Tostibus2

Lekkere verse tosti’s en een (h)eerlijk bakje koffie, bereid in een mooie oude bus (bijnaam 'Saartje') die nog dienst gedaan heeft als hulpvoertuig voor de Franse brandweer (!).

 

Koffie K-tje

Koffie K-tje zorgt met haar rode Piaggio ape 50 voor de lekkerste espresso's, cappuccino's en lattes.

 

Il Forno di Legno

Schermafbeelding 2017-06-13 om 17.34.27

In deze rondom geheel open houtoven keuken maak je het hele pizzabakken mee, van deeg maken tot snijden. Maak een praatje met de bakkers en kijk mee terwijl je pizza de oven in gaat. Of help even mee deegbollen draaien als het heul erg druk is... Gezellig, mooi, leuk en natuurlijk heel erg lekker!

 

DailyDog

DailyDog is culinair zonder de traditionele ‘fast food’ links te laten liggen. In de tot Catering Caravan omgebouwde Avento 385 uit het jaar 1975 krijgt het woord ‘snack’ een nieuwe betekenis.

De Frietfiets

Foto_Frietfiets

De Frietfiets is een bakfiets die is omgetoverd tot een frietparadijs! Échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land!

Hoi Anh

Hoi Anh

Hoi Anh staat voor traditie, liefde en vernieuwing. Met alleen maar verse ingrediënten komt de Vietnamese keuken helemaal tot zijn recht. Traditionele broodjes, soepen en salades in een nieuw verfrissend jasje wordt hier doorgegeven van de oude op de nieuwe generatie.

 

Dille & Kamille

Dille & Kamille heeft – naast een kraam vol gezellige spullen – een heerlijke kop koffie of thee.

Bennie Blij

Bennie Blij, chef culinaire, bereidt de heerlijkste vis.

 

Smaakvolvo

Smaakvolvo bezoek je voor de lekkerste koffies, geserveerd in… een oude Volvo.

Buskruid

Bij Buskruid draait het om genieten van écht eten. Geen fratsen maar ambachtelijk bereide gerechten van verse producten.

Between the Burrs

Between the Burrs serveert de lekkerste, lokaal in Amsterdam gebrande koffie. 

De Pofferbak

Bombascha_Pofferbak-540x419

In een wolk van poedersuiker voorziet deze kleine, zeer mobiele poffertjeskraam Wonderfeel van perfecte poffertjes.

Ik smelt voor jou

Ik smelt voor jou bereidt ambachtelijk ijs zonder toevoeging van geur-, kleur- of smaakstoffen en veelal biologisch. Low fat, low sugar!

Today'special

De focus ligt op de ‘wereldse’ broodjes. Daarnaast zijn op de menukaart huisgemaakte soepen, creatieve fingerfoodhapjes, en verrassende toetjes en taartjes te vinden. 

Where's the beef

De nieuwste vegan food truck van Daily Dog! Er zijn culinair-technisch gezien zoveel nieuwe mogelijkheden en producten dat een vegetarisch gerecht allang niet meer een salade met wat falafel of kikkererwten hoeft te zijn.

Bistro Berlage

Berlage's chef kok Herb van Drongelen verzorgt een culinair en zomers 3-gangendiner aan de waterkant bij de vijver. Geniet van Sous Vide watermeloen met verse geitenkaas, forel van de Veluwe met parelgort en kruiden uit de moestuin van Natuurmonumenten en een dessert dat de zomer wel zo'n beetje samenvat.