Eten & Drinken

Hieronder staat het aanbod van Wonderfeel 2017 - komend jaar zal er een vergelijkbaar aanbod rollende keukens zijn.
Het meenemen van eigen eten en drinken op festivalterrein is niet toegestaan. 
 

Restaurant Sander Lof

 

image-2017-06-22

Dit jaar vind je op Wonderfeel een heus pop-up restaurant. Sander Louwerens (Restaurant Lof) en Rogier Klooster (Hotel de Goudfazant) bundelen hun krachten in Restaurant Sander Lof. Aan de rand van De Vijver serveren ze Franse en Italiaanse voor- en hoofdgerechten, op echt porselein. Op de dag zelf kun je ter plekke reserveren voor het diner van die avond.

Let op: beperkte capaciteit

Vrij Voedsel

Foto_vrijvoedsel

Vrij Voedsel biedt gluten- en lactosevrije gerechten, voor iedereen die allergeenvrij, gezond, biologisch, origineel en lekker wil eten!

Verboden Fruit

Verboden Fruit maakt, gewapend met een grote fruitpers, blenders en slowjuicers, de fruitigste sapjes, verrassende limonades en de kleurrijkste slowjuices of cocktails.

De Tostibus

Tostibus2

Lekkere verse tosti’s en een (h)eerlijk bakje koffie, bereid in een mooie oude bus (bijnaam 'Saartje') die nog dienst gedaan heeft als hulpvoertuig voor de Franse brandweer (!).

 

Koffie K-tje

Koffie K-tje zorgt met haar rode Piaggio ape 50 voor de lekkerste espresso's, cappuccino's en lattes.

 

Il Forno di Legno

Schermafbeelding 2017-06-13 om 17.34.27

In deze rondom geheel open houtoven keuken maak je het hele pizzabakken mee, van deeg maken tot snijden. Maak een praatje met de bakkers en kijk mee terwijl je pizza de oven in gaat. Of help even mee deegbollen draaien als het heul erg druk is... Gezellig, mooi, leuk en natuurlijk heel erg lekker!

 

DailyDog

DailyDog is culinair zonder de traditionele ‘fast food’ links te laten liggen. In de tot Catering Caravan omgebouwde Avento 385 uit het jaar 1975 krijgt het woord ‘snack’ een nieuwe betekenis.

De Frietfiets

Foto_Frietfiets

De Frietfiets is een bakfiets die is omgetoverd tot een frietparadijs! Échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land!

Hoi Anh

Hoi Anh

Hoi Anh staat voor traditie, liefde en vernieuwing. Met alleen maar verse ingrediënten komt de Vietnamese keuken helemaal tot zijn recht. Traditionele broodjes, soepen en salades in een nieuw verfrissend jasje wordt hier doorgegeven van de oude op de nieuwe generatie.

 

Dille & Kamille

Dille & Kamille heeft – naast een kraam vol gezellige spullen – een heerlijke kop koffie of thee.

Bennie Blij

Bennie Blij, chef culinaire, bereidt de heerlijkste vis.

 

Smaakvolvo

Smaakvolvo bezoek je voor de lekkerste koffies, geserveerd in… een oude Volvo.

TeaLounge

In de TeaLounge worden verschillende delicious special tea's, huisgemaakte ice tea, tea icecreme en tea bites geserveerd. 

Between the Burrs

Between the Burrs serveert de lekkerste, lokaal in Amsterdam gebrande koffie. 

De Pofferbak

Bombascha_Pofferbak-540x419

In een wolk van poedersuiker voorziet deze kleine, zeer mobiele poffertjeskraam Wonderfeel van perfecte poffertjes.

Ik smelt voor jou

Ik smelt voor jou bereidt ambachtelijk ijs zonder toevoeging van geur-, kleur- of smaakstoffen en veelal biologisch. Low fat, low sugar!

Wijnfiets

foto_wijnfiets

Wijnfiets serveert heerlijke wijn, op perfecte temperatuur, vanuit de mobiele wijnbar. Klinkt fijn, of niet? Ook dit jaar fietsen ze weer rond over Wonderfeel.