EXTRA: de hele dag zijn er nog extra activiteiten tijdens Wonderfeel

Overal op het terrein vinden nog diverse extra activiteiten plaats tijdens Wonderfeel: Dansage, zangworkshops, een dansprogramma, een pop-up koor en de eerste editie van de Wonderfeel Leesclub! Kijk hier voor een overzicht.

Dansage
12.00 tot 18.00 uur | locatie: zie plattegrond
Dansage is massage in sync met (klassieke) muziek. Door muziek voegen de masseurs een extra element toe aan hun massagetechniek: van muziekflow naar massageflow.

Wonderfeel Leesclub
13.00 tot 14.00 uur | locatie: Het Capitool
Vrijdag 19 juli vindt de eerste Wonderfeel Leesclub plaats. Op het menu? Something of His Art van de Welsh-Britse schrijver Horatio Clare. Met een groep van maximaal 12 lezers duik je onder leiding van Tirza Brüggemann dieper in Horatio’s verslag van zijn lange wandeling van Arnstadt naar Lübeck, in de voetsporen van Bach. Na afloop van de leesclub kun je doorwandelen naar De Schuur waar Horatio zelf over zijn boek vertelt. Uiteraard signeert hij dan ook graag je boek.

Workshop zang
17.15 tot 18.00 uur | locatie: Dichter onder de Boom
Kom zelf zingen! En maak samen met anderen een nieuw, meerstemmig lied met hier en daar flarden van bekender repertoire. Samen met de andere festivalbezoekers en onder leiding van zangmaker Emma Rekers.

LeineRoebana
21:45 tot 22:30 uur | locatie: De Laan
Verken de kracht van de dialoog tussen dans en muziek in de moderne dansvoorstelling van choreografen Andrea Leine en Harijono Roebana. Gemaakt in opdracht van Wonderfeel.