Huisregels

Klik hier voor de algemene voorwaarden toegangsbewijzen van Wonderfeel.

Leeftijd: Er geldt geen minimumleeftijd voor het festival. Bezoekers onder de 16 jaar zijn welkom onder begeleiding van een meerderjarige. Bezoekers tot en met 18 jaar kunnen gratis naar Wonderfeel.

Alcohol: Alcoholische dranken worden alleen verstrekt aan personen ouder dan 18 jaar. Bij twijfel wordt er altijd naar een legitimatiebewijs gevraagd.

Eten en drinken: Tijdens Wonderfeel is er een ruim assortiment aan hapjes, drankjes en maaltijden te verkrijgen. Het meebrengen van eigen drank en etenswaren en glas en blik is niet toegestaan. Per persoon is één plastic flesje van maximaal 500 ml water toegestaan. Er is een drinkwaterpunt aanwezig.

Natuur: We zijn te gast in een bijzonder natuurgebied. We verlangen van alle festivalbezoekers dat zij de natuur, de andere festivalgangers en omwonenden respecteren: afval en sigarettenpeuken horen niet in de natuur, wildplassen is verboden. Help ons het terrein en de omgeving schoon te houden. Parkeer je auto of fiets alleen op de daarvoor aangewezen plekken, er zijn er voldoende.

Tickets: Online bestelde tickets hoeven niet geprint te worden. Bij papieren tickets moet de barcode leesbaar zijn, anders is het ticket niet geldig.

Roken: Er geldt een rookverbod op het festivalterrein en de parkeerplaats. Alleen op de daarvoor aangewezen plek op het festvalterrein (zie plattegrond) mag gerookt worden. Boetes zullen direct worden uitgedeeld aan bezoekers die zich hier niet aan houden.

Promotie: Het verkopen van diensten of producten, flyeren en andere promotie op of rondom het terrein is zonder schriftelijke toestemming van de organisatie niet toegestaan. Bij illegale promotie worden alle opgelegde sancties en/of schoonmaakkosten verhaald op de desbetreffende organisatie/persoon.

Beeld en geluid: Op het festivalterrein worden foto-, video- en audio-opnamen gemaakt. Bij betreding van het festivalterrein ga je hiermee akkoord. Het is verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie professionele audio- en video-opnamen te maken voor commerciële doeleinden.

Honden: Honden kunnen helaas niet mee op het festivalterrein tijdens de drie dagen van het festival. Uiteraard zijn geleidehonden en andere hulphonden wel toegestaan.

Veiligheid: Op het festivalterrein van Wonderfeel is de Nederlandse wetgeving van kracht. Legitimatie is voor iedereen verplicht. Het gebruik en in bezit hebben van soft- en harddrugs, voorwerpen die gevaar kunnen opleveren en ongewenst gedrag is niet toegestaan. De beoordeling hiervan is aan de beveiliging. Aanwijzingen van het personeel en de beveiligingsmedewerkers dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

Risico/instemming reglement: Door op het festivalterrein aanwezig te zijn, stem je in met deze huisregels. Aanwezigheid is op eigen risico. De Stichting Wonderfeel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. In alle gevallen die hier niet expliciet gemeld zijn beslist de organisatie.

Wij wensen je een heel mooi festival!