Wonderfeel voor kids!

Voor kinderen is er tijdens Wonderfeel ontzettend veel te doen! Elke festivaldag is er tussen 12:00 en 18:00 uur een doorlopend kinderprogramma met voorstellingen, knutselen, waterbeestjes zoeken, workshops, broodjes bakken, etc.

En: toegang is gratis voor kinderen en jongeren t/m 18  jaar! Zij hebben wel een toegangsticket nodig, dat je via de ticketshop kunt bestellen. 

Hieronder vind je een voorproefje van het programma voor 2020, houd de website in de gaten voor updates!

 

Knutselen met Jorinde Verweij

Als er iets is wat ontwerpster Jorinde Verweij leuk vindt, dan is het oude spullen omtoveren tot mooie nieuwe dingen. In deze workshop leert ze jong en oud hoe je een muziekinstrument kunt maken uit gerecycled materiaal. Kinderen onder de 6 jaar onder begeleiding van een volwassene.

 

Voorstellingen

Elke dag kun je naar een kindervoorstelling vol muziek. Houd onze facebook- of instagrampagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte als het programma voor 2020 bekend is!

Poppenkast

'Poppenkast is slapstick', zegt Egon Adel, vaste bespeler van de Poppenkast op de Dam. Speciaal voor Wonderfeel maakte hij een voorstelling in de traditie van dit eeuwenoude volkstheater, waarin de immer luie Jan Klaassen, de eeuwig mopperende Katrijn en de onvermijdelijke slechterik als altijd de show stelen.

Broodjes bakken

Heb je door al dat buitenspelen ineens een rommelende maag? Kom dan naar het kampvuur en bak je eigen broodje. Aan een stok, draaien en draaien maar! Opletten dat 'ie niet verbrandt en dan meteen opeten, want warm zijn ze het allerlekkerst.

Waterbeestjes zoeken


Vijver en slootjes lijken stil, maar stiekem leven er allerlei bijzondere diertjes. Ga met een schepnet op pad om ze te zoeken én te vangen.