Routebeschrijving

Hieronder vind je de routebeschrijving met trein, auto en openbaar vervoer. Klik onderaan om de routebeschrijving uit te printen.
Het adres van de festivalingang is Franse Kampweg 2, 1243 JC 's-Graveland.

Wonderfeel-pendeldienst

Vanaf station Hilversum rijden er speciale Wonderfeel-pendelbussen. Meer informatie over de pendelbus vind je hier binnenkort.

Naast de pendelbus rijdt er ook de reguliere bus vanaf NS-station Hilversum, bus 105. Stap uit bij halte ’s-Graveland, Natuurmonumenten. Op de stations Hilversum en Bussum Zuid zijn OV-fietsen en gewone fietsen (zie: nederlandfietsland.nl) te huur. Vanaf station Bussum Zuid is het een kwartier fietsen naar Wonderfeel, vanaf station Hilversum twintig minuten.

Met de auto

Gebruik Franse Kampweg 2, ’s-Graveland (let op: niet Bussum!) als adres voor de routeplanner. Het evenement wordt aangegeven met bewegwijzering op de openbare weg, de N236 tussen Weesp en Bussum/Hilversum. Bezoekers vanuit de richting Hilversum nemen de N524 langs het Media Park. Aanrijden via Zuidereinde en Noordereinde wordt afgeraden.

Vanuit Utrecht / Hilversum
Bezoekers vanuit de richting Hilversum nemen de N524 langs het Media Park. Bezoekers vanuit de regio Utrecht kunnen het beste aanrijden via de A27, A1 en afslag 7 Bussum of Afslag 33 vanaf de A27 richting Hilversum.

Vanuit richting Amsterdam
Voor bezoekers naar het festivalterrein volg de A1 en neem afslag 5 Naarden West. Voor bezoekers naar huis; ga bij de parkeerplaats rechtsaf en volg de omleidingsborden richting Amsterdam (N524, Centuurbaan).

Parkeren

Parkeerkaarten zijn in de online ticketshop verkrijgbaar tegen € 7,50 per auto. Deze parkeerkaart is het hele weekend geldig. Het parkeerterrein is op loopafstand van het festivalterrein. Voor mindervaliden zijn speciale parkeerplaatsen op Franse Kampweg 2. Met een mindervalidenparkeerkaart heb je toegang tot deze parkeerplekken. We vragen je vooraf een e-mail te sturen naar info@wonderfeel.nl, zodat wij voor voldoende plekken kunnen zorgen.

Met de fiets of lopend

Fietsen kunnen gratis worden gestald bij de parkeerplaats op de Franse Kampweg 2. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar de entree van het festivalterrein.