Routebeschrijving

Hieronder vind je de routebeschrijving met trein, auto en openbaar vervoer.
Het adres van de festivalingang is Franse Kampweg 2, 1243 JC 's-Graveland.

Wonderfeel-pendeldienst

Voor bezoekers van Wonderfeel rijden er vanaf station Hilversum Centraal speciale Wonderfeel-pendelbussen naar het festivalterrein. Ticketprijzen en vertrektijden zullen t.z.t. bekend worden gemaakt.

Naast de pendelbus rijdt er ook de reguliere bus vanaf NS-station Hilversum, bus 105. Stap uit bij halte ’s-Graveland, Natuurmonumenten. Op de stations Hilversum en Bussum Zuid zijn OV-fietsen en gewone fietsen (zie: nederlandfietsland.nl) te huur. Vanaf station Bussum Zuid is het een kwartier fietsen naar Wonderfeel, vanaf station Hilversum twintig minuten.

Met de auto

Gebruik Franse Kampweg 2, ’s-Graveland (let op: niet Bussum!) als adres voor de routeplanner. Het evenement wordt aangegeven met bewegwijzering op de openbare weg, de N236 tussen Weesp en Bussum/Hilversum. Bezoekers vanuit de richting Hilversum nemen de N524 langs het Media Park. Aanrijden via Zuidereinde en Noordereinde wordt afgeraden.

Vanuit Utrecht / Hilversum
Bezoekers vanuit de richting Hilversum nemen de N524 langs het Media Park. Bezoekers vanuit de regio Utrecht kunnen het beste aanrijden via de A27, A1 en afslag 7 Bussum of Afslag 33 vanaf de A27 richting Hilversum.

Vanuit richting Amsterdam
Voor bezoekers naar het festivalterrein volg de A1 en neem afslag 5 Naarden West. Voor bezoekers naar huis; ga bij de parkeerplaats rechtsaf en volg de omleidingsborden richting Amsterdam (N524, Centuurbaan).

Parkeren

Parkeerkaarten zullen t.z.t. verkrijgbaar zijn in de online webshop of ter plekke. Deze parkeerkaart is het hele weekend geldig. Het parkeerterrein is op loopafstand van het festivalterrein. Voor mindervaliden zijn speciale parkeerplaatsen op Franse Kampweg 2. Met een mindervalidenparkeerkaart heb je toegang tot deze parkeerplekken.

Met de fiets of lopend

Fietsen kunnen gratis worden gestald bij de parkeerplaats op de Franse Kampweg 2. Vanaf hier is het twee minuten lopen naar de entree van het festivalterrein.