Wonderfeel Routes

 

Muzikaal niet verdwalen? Kies dan hier een route die bij je past. Wonderfeel neemt je mee over het festivalterrein naar concerten die we voor verschillende doelgroepen hebben uitgelicht. Voel je helemaal vrij om hier van af te wijken, op vooruit te lopen of van weg te lopen, wij geven alleen een suggestie.

 

Klik op één van de onderstaande routes om per dag onze selectie te zien.

      

      

 

 

Geen idee welke route bij jou past? Doe de quiz hieronder!

0%

Wat omschrijft jou het beste?

Kom je met kinderen of vrienden?

Hoe lang wil je blijven?

Waarvoor kom jij naar Wonderfeel?

Welke route past bij jou?
Wonderfeel loves kids!

De kids gaan lekker mee naar Wonderfeel waar ze een heel mooi eigen programma kunnen volgen. Ondertussen loop jij met een drankje in je had van podium naar podium om te genieten van alles wat Wonderfeel te bieden heeft.
Wonderfeel to the Max

Deze route is voor iedereen die echt niks wil missen. Dat gaat natuurlijk niet, want er is veel te veel, maar met deze route krijg je je Fear Of Missing Out wel onder controle.
Wonderfeel the Mix

Jij bent degene die Wonderfeel van alle kanten wil zien! Pop, jazz, poëzie, dans, alles komt voorbij. Natuurlijk ook een beetje klassiek, maar Wonderfeel biedt zoveel meer! Multimuzikaal genieten met een biertje erbij.
Wonderfeel Highlights

Wat moet ik kiezen, en vooral, wat mag ik niet missen! Je wilt zeker weten dat jij tijdens je Wonderfeeldag alles meemaakt. We gaan je helpen. Hier volgen per dag een aantal highlights die je naar ons idee niet mag missen.

Share your Results: