Voor artiesten

Pitch je programma-ideeën via: pitch@wonderfeel.nl
 
 
_C6A2569x

Wekelijks brengen artiesten hun programma's o­nder o­nze aandacht. Sommige voorstellen passen precies binnen de artistieke plannen van Wonderfeel, andere voldoen juist niet aan o­nze eisen. Inhoudelijk reageren op alle voorstellen is helaas onmogelijk. Alle voorstellen worden geregistreerd door onze programmeurs. Mochten zij interesse hebben in het programma dan nemen zij contact op. Hieronder volgt meer informatie over de programmering. Programmavoorstellen die goed aansluiten op het artistieke beleid hebben de grootste kans om daadwerkelijk geprogrammeerd te worden.

De programmering van Wonderfeel is verdeeld in thema's. Ieder thema heeft een eigen programmeur en podium. Wonderfeel vindt plaats in een prachtig natuurgebied, hierdoor mogen optredens niet luider zijn dan 85 dB. Details over de licht en geluidsapparatuur zijn in overleg met de programmeur. 

Het Veld

Het Veld kan worden gezien als het hoofdpodium van het festival. Hier wordt een dwarsdoorsnede van de programmering gepresenteerd. 

Weeshuis van de Hits

In het Weeshuis van de Hits staan de kaskrakers uit het klassieke repertoire centraal. Van Mozarts Turkse Mars tot aan de Vier Jaargetijden, van Canto Ostinato tot aan operette.

Ongehoord

Op dit podium gebeuren alle 'ongehoorde' muzikale zaken van het festival, en wel in de breedste zin van het woord: van onbekende parels tot premières, vernieuwende creatieve interpretaties en programma's die het daglicht eigenlijk niet kunnen verdragen.  

White Label

In White Label onderzoeken we de rekbaarheid van het begrip 'klassieke' muziek. Van minimal tot jazz; alles komt voorbij, maar dan net even anders. Hier staan artiesten die niet aan genres gerelateerd zijn, de dialoog en samenwerking aangaan met andere disciplines. 

SOLO

Op dit podium staan alleen solisten (soms duo's) en zit het publiek rondom het hele podium. 

De Schuur

In De Schuur vervlechten kunst, wetenschap en techniek en ontstaan nieuwe werelden. Er worden lezingen gehouden, documentaires getoond en optredens verzorgd. 

Het Dorp

Het Dorp is er speciaal voor de jongste bezoeker van Wonderfeel. Hier is een doorlopend kinderprogramma. Kindervoorstellingen worden op de bovenstaande podia geprogrammeerd.