Wonderfeel 2020 afgelast

Met pijn in het hart moeten wij het volgende mededelen: Wonderfeel, gepland voor 17-19 juli 2020, gaat niet door als gevolg van de coronapandemie. We kwamen tot deze beslissing, de moeilijkste uit het bestaan van ons festival, omdat we Wonderfeel in deze omstandigheden niet kunnen realiseren.

De teleurstelling is groot voor het hele festivalteam, van de programmeurs en crew tot onze vrijwilligers, en natuurlijk ook voor onze bezoekers en alle geweldige Wonderfeelartiesten. De beslissing heeft voor iedereen die deze zomer in ’s-Graveland had moeten samenkomen financiële gevolgen: niet alleen voor onszelf, maar ook voor ons netwerk van partners, leveranciers en alle lokale samenwerkende instellingen en ondernemingen. En niet in de laatste plaats voor de Wonderfeelmusici.

Help ons

We willen u vragen om, als u kunt, ons en de musici te helpen. Hiernaast ziet u een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

In deze tijd van isolement voelen we ons tegelijk juist meer verbonden dan ooit. Dit geeft ons energie om straks weer voluit te gaan voor een festival dat helemaal Wonderfeel kan zijn. Laten we op 16, 17 en 18 juli 2021 onze verbondenheid samen vieren, liggend in het gras, luisterend, genietend van de happy-bubbel die Wonderfeel heet. Maar voor nu: blijf in alle opzichten gezond.

Namens het hele Wonderfeel-team,
Tamar Brüggemann & Georges Mutsaerts

Als u nog vragen heeft, verwijzen wij u graag naar de FAQ op onze website. U kunt ook direct met ons contact opnemen via info@wonderfeel.nl. Kaartkopers ontvangen een mail van ons, maar je leest deze informatie ook hier.

 

Wat kunt u doen?


 

Als kaartkoper

We willen u vragen om, als u kunt, ons en de musici te helpen. Vul vóór 1 juni onderstaand formulier in om uw keuze door te geven betreffende uw gekochte toegangsticket(s) voor Wonderfeel 2020. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • uw toegangskaart(en) doorschuiven naar 2021
  • uw toegangskaart(en) geheel of gedeeltelijk doneren

Vul ook het formulier in als u liever wilt dat wij uw Wonderfeelkaarten (minus de servicekosten) terugstorten, dit doen wij voor 21 juni. Maakt u geen keuze vóór 1 juni 2020 dan wordt uw kaartje automatisch omgezet naar gelijkwaardige tickets voor 2021.


Word Vriend

Ook kunt u ons helpen door Vriend te worden van Wonderfeel.

 


 

Eenmalige donatie

Ten slotte kunt u een eenmalige donatie doen om ons een hart onder de riem te steken.

Doneer éénmalig