Voor professionals

Met meer dan 100 optredens in 3 dagen is Wonderfeel de perfecte plek voor professionals uit de culturele sector om musici en programma's te ontdekken. 

_C6A9624 kopie

Daarom nodigen wij professionele programmeurs en beleidsmakers uit om het festival te bezoeken, elkaar te ontmoeten en nieuwe voorstellingen te zien die interessant zijn voor het eigen podium. Professionals kunnen tegen een gereduceerd tarief een dagkaart of 3-dagenkaart bestellen (respectievelijk € 33,50 en € 96,-, exclusief € 2 servicekosten per kaartje).

Professionals kunnen zich nu registreren bij Wonderfeel door het invullen van het onderstaande aanmeldformulier. Na goedkeuring van de aanmelding, ontvang je een code en de link naar de vouchershop om daar de gereduceerde dagkaart of 3-dagenkaart te bestellen.

Geaccrediteerde professionals ontvangen per mail een toegangsbewijs, dat op het festival wordt vervangen door een polsbandje, waarmee je het festivalterrein en alle optredens kunt bezoeken.

NB: De email-adressen worden eventueel in aanloop naar Wonderfeel met de aanwezige professionals gedeeld, zodat onderling contact kan worden gezocht.