Welkom bij de officiële Ticketshop voor Wonderfeel 2019

Klik hier als je een kortingscode hebt.

Informatie bij de kaartverkoop:

Kaartprijzen zijn inclusief € 1,25 servicekosten per ticket. De prijsstijging van de tickets is veroorzaakt door de stijging van het BTW-tarief van 6% naar 9%. De transactiekosten zijn wettelijk gelijkgetrokken voor zowel iDeal als andere betaalmiddelen, waardoor er een vast bedrag van € 1,65 transactiekosten aan de bestelling wordt toegevoegd.

Voor vragen over het bestelproces kun je terecht bij de helpdesk van Paylogic (0900 7295 6442).

Kaartsoorten:

3-dagenkaart  //  Let op: bij aankomst op het festivalterrein ontvang je een polsbandje dat niet overdraagbaar is.

Avondkaart Vrijdag  //  Dit jaar is het mogelijk om speciaal voor de vrijdagavond een kaart te kopen, voor € 35 exclusief servicekosten. Met deze kaart kun je vanaf 18:30u het terrein op.

Natuurmonumenten  //  Wonderfeel wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten. Als lid van Natuurmonumenten kun je met korting naar Wonderfeel. Met elk lidnummer mag je vijf kortingskaarten bestellen.
LET OP: je kunt voor (maximaal) vijf kaarten hetzelfde lidnummer invullen. Hou ook bij de kaartcontrole je ledenpas bij de hand.

Groep  //  Kom je met vier of meer mensen? Met een groepsticket ontvang je korting. Vanaf vier (tot maximaal tien) personen betaal je € 63 per ticket. Het is niet noodzakelijk tegelijkertijd op het festivalterrein te arriveren.

Student/CJP/Entrée  //  Als student, CJP'er en Entrée-lid kun je altijd voordelig naar Wonderfeel. Je wordt bij de ingang gecontroleerd op je studenten-/CJP-/Entréepas. Onder de 30 en nog geen CJP? Bestel een pas voor € 17,50 en maak meteen gebruik van de korting.

Kinderkaart  //  De kinderkaarten (t/m 18 jaar) zijn gratis maar moeten wel besteld worden via de ticketshop.

Cadeaukaart // Je kunt iemand een dag- of 3-dagenkaart cadeau doen met een feestelijke toegangskaart. Na het bestellen kun je de gegevens van de gelukkige invullen en krijg je het per mail toegestuurd. Het kaartje kun je vervolgens uitprinten of digitaal weggeven. Wil je de kaart liever niet digitaal versturen? Neem dan even contact op via service@wonderfeel.nl.

Pendelbus  //  Tijdens het festival rijden er pendelbussen tussen station Hilversum en het festivalterrein. Een kaartje hiervoor kun je in de ticketshop bestellen. Check voor aanvang van het festival de exacte dienstregeling op de website.

Parkeerkaart  //  De parkeerkaart is geldig voor alle dagen. Eén kaart per auto is dus voldoende voor het hele festival. Rijd je hybride of zelfs helemaal elektrisch? Dan krijg je korting op je parkeerkaart (let op: Wonderfeel beschikt niet over laadpalen voor elektrische auto's). Wil je gebruik maken van een mindervalide-parkeerplaats? Schaf dan een gewone parkeerkaart aan, en laat bij aankomst op het terrein je gehandicaptenparkeerkaart (GPK) zien.

Geef Een Toegift  //  De Verenigde Podiumkunstenfestivals roepen je op een extra dagkaart te kopen voor iemand met minder financiële middelen (klik hier voor meer informatie). Je kunt deze Toegiftkaart à € 40 tegelijk met je eigen tickets kopen. De Toegiftkaarten komen vervolgens bij geïnteresseerden uit de gemeenten Hilversum en Wijdemeren terecht via onze lokale partner Stichting Leergeld.

Donatie Natuurmonumenten  //  Door €2,50 (of een veelvoud daarvan) aan Natuurmonumenten te doneren, draag je een extra steentje bij aan het behoud van Nederlandse natuurgebieden, zoals Landgoed Schaep en Burgh. Als je daarmee akkoord gaat, deelt Wonderfeel je gegevens met Natuurmonumenten. Natuurmonumenten legt, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, je persoonsgegevens vast. Deze gegevens kunnen ook gebruikt worden voor marketingdoeleinden, bijvoorbeeld om je te informeren over de activiteiten van Natuurmonumenten. De gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Aanvullende informatie:

  • Met de aanschaf van kaarten voor Wonderfeel 2019 draag je bij aan de instandhouding van de natuur van ’s-Gravelandse buitenplaatsen van Natuurmonumenten.
  • Helaas kunnen wij geen kaarten terugnemen. Mocht je geen vriend(in) blij kunnen maken met je kaart(en), dan adviseren we je de kaart(en) aan te bieden via Ticketswap.
  • Vergeet niet je kaart(en) uitgeprint of digitaal mee te nemen als je naar het festival komt.
  • Camping De Fransche Kamp heeft helaas geen plaatsen meer tijdens Wonderfeel.
  • Voor overige vragen, neem eerst een kijkje bij onze FAQ.