Welkom bij de officiële ticketshop voor Wonderfeel 2018

Heb je een kortingscode? Voer deze dan hier in.

Klik hier om het blokkenschema te bekijken, en hier voor een overzicht van de musici.

Informatie bij de kaartverkoop:

Kaartprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief transactiekosten (vanaf € 0,85, afhankelijk van de geselecteerde betaalmethode).

Belangrijk om te weten: bij het aanschaffen van kaarten moet je je registreren. Bewaar je gebruikersnaam en wachtwoord goed voor toekomstige bestellingen.

Voor vragen over het bestelproces kun je terecht bij de helpdesk van Paylogic.

3-dagenkaart  //  Let op: bij aankomst op het festivalterrein ontvang je een polsbandje dat niet overdraagbaar is. 

Student/CJP  //  Als student en CJP-kaarthouder kun je altijd voordelig naar Wonderfeel. Je wordt bij de ingang gecontroleerd op je Studenten-/CJP-pas.

Kinderkaart  //  De eerste 500 kinderkaarten (t/m 18 jaar) zijn gratis en te bestellen via de ticketshop. Daarna kosten kinderkaarten € 8,50 (inclusief servicekosten).

Pendelbus  //  Tijdens het festival rijden er pendelbussen tussen station Hilversum en het festivalterrein. Een kaartje hiervoor kun je in de ticketshop bestellen. Check voor aanvang van het festival de exacte dienstregeling op de website.

Parkeerkaart  //  De parkeerkaart is geldig voor alle dagen. Eén kaart per auto is dus voldoende voor het hele festival. Wil je gebruik maken van een mindervalide-parkeerplaats? Stuur dan, naast het kopen van een parkeerkaart, ook een e-mail naar service@wonderfeel.nl.

BGL VIP-KAART  //  Als je een BGL VIP-KAART hebt, heb je een kortingscode ontvangen die je links kunt invullen. Let op: er is maar een beperkte hoeveelheid kaarten beschikbaar.

Geef Een Toegift  //  De Verenigde Podiumkunstenfestivals roepen je op een extra dagkaart te kopen voor iemand met minder financiële middelen. Je kunt deze Toegiftkaart tegelijk met je eigen tickets kopen. De Toegiftkaarten komen vervolgens bij geïnteresseerden uit de gemeenten Hilversum en Wijdemeren terecht via onze lokale partner Stichting Leergeld (klik hier voor meer informatie).

Donatie Natuurmonumenten  //  Door (een veelvoud van) €2,50 aan Natuurmonumenten te doneren, draag je een extra steentje bij aan het behoud van Nederlandse natuurgebieden, zoals Landgoed Schaep en Burgh.

Aanvullende informatie:

  • Met de aanschaf van kaarten voor Wonderfeel 2018 draag je bij aan de instandhouding van de natuur van ’s-Gravelandse buitenplaatsen van Natuurmonumenten.
  • Helaas kunnen wij geen kaarten terugnemen. Mocht je geen vriend(in) blij kunnen maken met je kaart(en), dan adviseren we je de kaart(en) aan te bieden via Ticketswap.
  • Vergeet niet je kaart(en) uitgeprint of digitaal mee te nemen naar het festival.
  • Camping De Fransche Kamp is helaas al uitverkocht tijdens Wonderfeel.
  • Kijk voor verdere vragen bij de FAQ.