Welkom in de officiële Wonderfeel 2020 Vouchershop

Informatie over het bestellen van kaarten

Klik hier als je geen kortingscode hebt.
Kaartprijzen zijn inclusief € 2,- service- en transactiekosten per ticket.
Kijk voor vragen over het bestelproces eerst op de Paylogic-Wonderfeel FAQ, of bel 0900 7295 6442.

Extra informatie over de tickets:

3-dagenkaart  //  Let op: bij aankomst op het festivalterrein ontvang je een polsbandje dat niet overdraagbaar is.

Dagkaart Vrijdag  //  Dit jaar is de prijs voor een kaartje op de vrijdag wat omlaag gegaan. Het programma begint op vrijdag om 14.00 uur in plaats van 12.00 uur.

Natuurmonumenten  //  Als lid van Natuurmonumenten kun je voordeliger naar Wonderfeel, ook nadat de Early Bird-kaarten zijn uitverkocht (maximaal vijf kortingskaarten per lidnummer). Hou bij de kaartcontrole je ledenpas bij de hand.

Student / CJP / Entree  //  Als student, CJP'er en Entreelid kun je met korting naar Wonderfeel. Vergeet niet je studenten-/CJP-/Entreepas mee naar het festival te nemen.

Kinderkaart  //  Kinderen (t/m 18 jaar) kunnen gratis naar binnen, maar moeten wel een kaartje bestellen.

Cadeaukaart // Je kunt iemand een dag- of 3-dagenkaart cadeau doen met een persoonlijke toegangskaart. Na het bestellen kun je de gegevens van de gelukkige invullen en krijg je het per mail toegestuurd. Het kaartje kun je vervolgens uitprinten of digitaal weggeven. Wil je de kaart liever niet digitaal versturen? Neem dan even contact op via service@wonderfeel.nl.

Pendelbus  //  Tijdens het festival rijden er pendelbussen tussen station Hilversum en het festivalterrein. Een kaartje hiervoor (enkele reis, dagretour, of 3-dagen) kun je in de ticketshop bestellen. Check voor aanvang van het festival de exacte dienstregeling op de website.

Parkeerkaart  //  Je kunt een parkeerkaart kopen voor een dag, of voor alle dagen. Wil je gebruik maken van een mindervalide-parkeerplaats? Schaf dan een gewone parkeerkaart aan, en laat bij aankomst op het terrein je gehandicaptenparkeerkaart (GPK) zien.

Geef Een Toegift  //  Hiermee kun je een extra dagkaart te kopen voor iemand met minder financiële middelen. De Toegiftkaarten worden verspreid via onze lokale partner Stichting Leergeld.

Compensatie Duurzaamheid // Met je extra bijdrage neemt Wonderfeel nieuwe initiatieven om het festival nog duurzamer te maken. We houden je op de hoogte!

Donatie Natuurmonumenten  //  Door aan Natuurmonumenten te doneren, draag je een extra steentje bij aan het behoud van Nederlandse natuurgebieden, zoals Landgoed Schaep en Burgh.

Aanvullende informatie:

  • Met de aanschaf van tickets voor Wonderfeel 2020 draag je bij aan de instandhouding van de natuur van ’s-Gravelandse buitenplaatsen van Natuurmonumenten.
  • Helaas kunnen wij geen tickets terugnemen. Mocht je geen vriend(in) blij kunnen maken met je ticket(s), dan adviseren we je de ticket(s) aan te bieden via Ticketswap.
  • Vergeet niet je ticket(s) uitgeprint of digitaal mee te nemen als je naar het festival komt.
  • Camping De Fransche Kamp heeft nog plek voor kampeerders tijdens Wonderfeel!
  • Bekijk voor overige vragen de FAQ.