Welkom bij de vouchershop voor Wonderfeel 2018

Vul hiernaast de code in die je hebt ontvangen, dan krijg je toegang tot je kortingskaart en de rest van de ticketshop. Als je geen code hebt, kun je hier je kaarten bestellen.

Klik hier om het blokkenschema te bekijken, en hier voor een overzicht van de musici.

Informatie bij de kaartverkoop:

Kaartprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief transactiekosten (vanaf € 0,85, afhankelijk van de geselecteerde betaalmethode).

Belangrijk om te weten: bij het aanschaffen van kaarten moet je je registreren. Bewaar je gebruikersnaam en wachtwoord goed voor toekomstige bestellingen.

Voor vragen over het bestelproces kun je terecht bij de helpdesk van Paylogic.

3-dagenkaart  //  Let op: bij aankomst op het festivalterrein ontvang je een polsbandje dat niet overdraagbaar is.

Natuurmonumenten  //  Als lid van Natuurmonumenten kun je altijd voordeliger naar Wonderfeel. Met elk lidnummer mag je vijf kortingskaarten bestellen.
LET OP: je kunt dus voor (maximaal) vijf kaarten hetzelfde lidnummer invullen. Hou ook bij de kaartcontrole je ledenpas bij de hand.

Student/CJP/Entrée  //  Als student, CJP'er en Entrée-lid kun je altijd voordelig naar Wonderfeel. Je wordt bij de ingang gecontroleerd op je studenten-/CJP-/Entréepas. Onder de 30 en nog geen CJP? Bestel een pas voor € 17,50 en maak meteen gebruik van de korting.

Kinderkaart  //  De kinderkaarten (t/m 18 jaar) zijn gratis maar moeten wel besteld worden via de ticketshop. 

Pendelbus  //  Tijdens het festival rijden er pendelbussen tussen station Hilversum en het festivalterrein. Een kaartje hiervoor kun je in de ticketshop bestellen. Check voor aanvang van het festival de exacte dienstregeling op de website.

Mindervaliden  //  Wil je gebruik maken van een mindervalide-parkeerplaats? Stuur dan, naast het kopen van een parkeerkaart, ook een e-mail naar service@wonderfeel.nl.

Geef Een Toegift  //  De Verenigde Podiumkunstenfestivals roepen je op een extra dagkaart te kopen voor iemand met minder financiële middelen. Je kunt deze Toegiftkaart tegelijk met je eigen tickets kopen. De Toegiftkaarten komen vervolgens bij geïnteresseerden uit de gemeenten Hilversum en Wijdemeren terecht via onze lokale partner Stichting Leergeld (klik hier voor meer informatie).

Aanvullende informatie:

  • Met de aanschaf van kaarten voor Wonderfeel 2018 draag je bij aan de instandhouding van de natuur van ’s-Gravelandse buitenplaatsen van Natuurmonumenten.
  • Helaas kunnen wij geen kaarten terugnemen. Mocht je geen vriend(in) blij kunnen maken met je kaart(en), dan adviseren we je de kaart(en) aan te bieden via Ticketswap.
  • Vergeet niet je kaart(en) uitgeprint of digitaal mee te nemen naar het festival.
  • Camping De Fransche Kamp is helaas al uitverkocht tijdens Wonderfeel.
  • Kijk voor verdere vragen bij de FAQ.