Word Vriend van Wonderfeel

Hoe werkt het?
Door dit formulier in te vullen machtig je ons het gekozen bedrag (minimaal €45 maar meer is zeker van harte welkom als je het kan missen) jaarlijks - tot wederopzegging - van je rekening af te schrijven. Omdat Wonderfeel een culturele ANBI-status heeft, kunt u de gift voor 125% van uw inkomstenbelasting aftrekken (klik hier voor meer informatie).

Let op: heeft u een probleem met het formulier? Probeer het dan nog een keer in een andere browser. Dan zou het moeten werken.

 

Word Vriend

 

Als Vriend draag je bij aan de realisatie van Wonderfeel
Een festival organiseren vraagt een hoop liefde, passie, visie, doorzettingsvermogen en financiële middelen. Een team van bureaumedewerkers, makers, programmeurs, producenten en vrijwilligers werken bijna een jaar lang aan dit bijzondere festival, waarin natuur en klassieke muziek centraal staan. Afgelopen 5 edities heeft het festival laten zien waar haar kracht en potentie ligt. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door bezoekers die Vriend van ons worden en een jaarlijkse bijdrage doen. Deze steun helpt ons om de exploitatie sluitend te krijgen. Maar daarnaast geeft de Vriendschap ook de energie om elke editie weer te blijven prikkelen en te verrassen.

Naast de verbondenheid die de Vriendschap met Wonderfeel oplevert, bieden we je graag het volgende aan:

► Een week voordat de kaartverkoop start, worden alle Vrienden uitgenodigd voor een exclusieve (online) programmapresentatie met de programmeurs en directie. Na afloop komen we graag digitaal bij elkaar;
► Als Vriend bestel je met voorrang kaarten;
► Voor aanvang van het festival ontvang je per post het programmaboekje en blokkenschema;
► Vrienden kunnen met 10% korting merchandise kopen op het festivalterrein;
► Vrienden worden met naam genoemd op het vriendenbord dat tijdens het festival op het festivalterrein wordt geplaatst (tenzij u aangeeft dit liever niet te willen).