Extra

Op zoek naar iets extra's? De kers op de taart? De spikkels op je ijsje? Tijdens Wonderfeel loop je zomaar tegen een pop-up koor aan, ontspan je tijdens een dansage-sessie of mag je je hartenwens met een wildvreemde delen. Kijk hieronder voor de vele extra activiteiten op 21, 22 en 23 juli!

Dansage

1548_2016-07-24_Wonderfeel_Juri-Hiensch__MG_1076 kopie

Dansage is massage in sync met (klassieke) muziek. Door muziek voegen de masseurs een extra element toe aan hun massagetechniek: van muziekflow naar massageflow. Elke dag tussen 12:00 en 18:00 uur. Extra kosten: 4 muntjes per 15 minuten.

Pop-up fluisterkoor

Boeuf Majeur fluisterkoor

Zin in een muzikale massage? Op vrijdag 21 juli zingt het fluisterkoor van Tristan Knelange speciaal voor jou. Laat je raken door misschien wel de zachtste muziek van het festival.

 

Heart Attack

Heart Attack

Victorine Pasman verraste het Wonderfeelpubliek in 2015 met haar Drijvende Diva en in 2016 met Under Her Skirt. Deze editie komt ze met Heart Attack, een hartverwarmende performance waarbij het publiek wordt uitgenodigd zijn hart te openen voor een onbekende. Op vrijdag 21 en zondag 23 juli.

Dichters onder de bomen

neske_beks_2011_copyright_henk_wildschut-450px

Nieuw op Wonderfeel: Dichters onder de bomen. Elke dag dragen dichters voor uit eigen werk. Onder de bomen. Verwacht: Marieke Rijneveld, Neske Beks (foto), Rodaan Al Galidi, e.a. 

 

 

 

Bellyhorn

IMG-20161030-WA0001

Het ziet eruit als een opgeblazen zitzak met een énorme hoorn: de Bellyhorn van Dianne Verdonk. Voel de klanken in je buik, liggend op de Bellyhorn. 

Meezingbende 

WF16 ©FoppeSchut LOWres 630 _C6A2910 kopie

Wat is er lekkerder dan samen liedjes zingen rond het kampvuur? Met een liedboek in de hand, begeleid door de mannen van De Meezingbende. Tranen en ironie. Liedjes met een knipoog en een flinke korrel zout. Vrijdag en zondag als afsluiter van de dag.