Extra

Op zoek naar iets extra's? De kers op de taart? De spikkels op je ijsje? Tijdens Wonderfeel loop je zomaar tegen een pop-up koor aan, ontspan je tijdens een dansage-sessie of mag je je hartenwens met een wildvreemde delen. Kijk hieronder voor de vele extra activiteiten op 21, 22 en 23 juli!

Dansage

WF16 ©FoppeSchut LOWres 136 _C6A9331

Dansage is massage in sync met (klassieke) muziek. Door muziek voegen de masseurs een extra element toe aan hun massagetechniek: van muziekflow naar massageflow. Elke dag tussen 12:00 en 18:00 uur. Extra kosten: 5 muntjes per 15 minuten.

Pop-up fluisterkoor

Boeuf Majeur fluisterkoor

Zin in een muzikale massage? Op vrijdag 21 juli zingt het fluisterkoor van Tristan Knelange speciaal voor jou. Laat je raken door misschien wel de zachtste muziek van het festival.

Wandelverhaal: Wat is natuur? 

Filosofeer tijdens een wandeling samen met natuurkenners Floris en Michiel over de vraag: wat is natuur? Volgens Michiel is álles natuur (zelfs asfalt!), volgens Maarten bestaat er geen natuur meer in Europa en Floris bewandelt de gulden middenweg. Max. 25 deelnemers, duur: 45 minuten. Vertrek: Infopunt

 

Heart Attack

Heart Attack

Victorine Pasman verraste het Wonderfeelpubliek in 2015 met haar Drijvende Diva en in 2016 met Under Her Skirt. Deze editie komt ze met Heart Attack, een hartverwarmende performance waarbij het publiek wordt uitgenodigd zijn hart te openen voor een onbekende. Op vrijdag 21 en zondag 23 juli.

Dichters onder de bomen

 

Schermafbeelding 2017-06-28 om 12.22.59

Nieuw op Wonderfeel: Dichters onder de bomen. Elke dag dragen dichters voor uit eigen werk. Onder de bomen. Met: Judith Herzberg, Mustafa Stitou, Marieke Lucas Rijneveld, Neske Beks (foto), Rodaan Al Galidi en Mohammed Benzakour.

Glazen Kas: een nieuwe cello in 72 uur!

IMG_0765

Ook op Wonderfeel wordt afgezien in een glazen huis: binnen de 72 uur van het festival zullen Maarten Bolten, Lukas Kehnen en Matteo Compagna een cello bouwen. In hun glazen werkplaats kan iedereen het proces op de voet volgen en de drie vrienden natuurlijk aanmoedigen. Zij hopen hun splinternieuwe cello aan het einde van Wonderfeel 2017 te laten zien én horen. Zal het lukken?

 

 

 

Bellyhorn

IMG-20161030-WA0001

Het ziet eruit als een opgeblazen zitzak met een énorme hoorn: de Bellyhorn van Dianne Verdonk. Voel de klanken in je buik, liggend op de Bellyhorn. 

Meezingbende 

WF16 ©FoppeSchut LOWres 630 _C6A2910 kopie

Wat is er lekkerder dan samen liedjes zingen rond het kampvuur? Met een liedboek in de hand, begeleid door de mannen van De Meezingbende. Tranen en ironie. Liedjes met een knipoog en een flinke korrel zout. Vrijdag en zondag als afsluiter van de dag.